Hozzávalók: 1 cs gesztenyemassza- 1 liter tej- 1 csomag vaníliás pudingpor- 5 ek cukor- mazsola
Elkészítés: A gesztenyemasszát lereszelem. A pudingport elkeverem egy kevés tejjel és a cukorral. Közben a többi tejet felforralom. Ha felforrt, beleöntöm a pudingporos tejet, majd a gesztenyét. Habverővel folyamatosan keverem és addig főzöm amíg kissé be nem sűrűsödik. Tálaláskor tejszínhabot és mazsolát adok hozzá.
Aki szereti a gesztenyét, annak nagyon fog ízleni. Melegem ajánlom fogyasztani, mert kihűlve inkább hasonlít pudingra mint levesre:-)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
3 megjegyzés:
Boldog új évet kívánok Neked és a családodnak!
Nagyon guszta ez a leves.
Boldog új évet az egész családnak!
BUÉK!!!! Képzeld, az én kedvencem ez a leves, de mi, azaz István :-) másképpen készíti, és mi csak hidegen esszük. :-) Ha érdekel más verzió, szívesen elküldöm a mail-edre! Nálunk minden karácsonykor ez a menü első fogása! :-) Puszi
Megjegyzés küldése