Hozzávalók:
1/2 szál gabonakolbász- 1/2 cukkini 1/2 padlizsán- 1/2 szál póréhagyma-5-6 db gomba- 1 doboz darabolt paradicsom konzerv- 3/4 cs durum tészta (nekem most kagylóhoz volt kedvem)- só- oregánó- majoránna
Elkészítés:
A felaprított póréhagymát olíva olajon megpirítom. Ezután hozzáadom a az apró kockára vágott padlizsánt, gombát, cukkínit, majd belemorzsolom a gabonakolbászt. Kb 10 percig párolom. Ezután hozzáadom a paradicsom konzervet és a fűszereket. Ha szükséges kevés vizet is öntök hozzá és addig főzöm, amíg a zöldségek megpuhulnak. Közben kifőzöm a tésztát. Ha megfőtt a tészta leszűröm, tűzálló tálba teszem, ráöntöm a szószt, összekeverem, tetejére reszelt sajtot szórok és 180 fokos sütőben 25 percig sütöm.
2010. február 8., hétfő
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
Gabonakolbász??? Sose hallottam róla de ez tuti az én hibám:-) merre kell ilyet keresni mert nagyon guszta kajcsit dobtál már megint össze
Megjegyzés küldése